Интернационалниот вебинар посветен на Вилсоновата Болест одржан на 02ри март 2023 имаше посетенсот од 60 слушатели каде како предавачи покрај експерти од нашата земја, вклучивме и долгогодишен експерт др. Sashka Zhelyazkova од Софија, Бугарија. Размената на искуства во дискусијата беа од непроцелниво значење.

Leave a Comment